Wat doen we?

Wat houdt Course Of Your Life in?

Course betekent letterlijk een koers die je vaart. Maar het betekent ook een leerproces dat je helpt een nieuwe richting in je leven te kiezen; een cursus dus. In Course Of Your Life gaan we samen met jou en een groep van 8 tot 15 mensen op reis naar de wereld van je onderbewuste psyche.

Tijdens de Course maken we gebruik van verschillende kennisgebieden, technieken en methodes. Je kent –of herkent- ze waarschijnlijk allemaal. Maar nog niet in deze vorm, of in deze combinatie. Samen gaan we op een toegankelijke manier aan de slag om jou weer aan het roer van je leven te krijgen. Het is vooral een geweldig avontuur, waarin je heel veel over jezelf en je onderbewuste te weten komt.

We organiseren de Courses op locaties die we selecteren op privacy en gastvrijheid. Met het kiezen van de locaties proberen we zoveel mogelijk rekening te houden met de reistijd van de Coursegangers!

3 Vervolgavonden van ongeveer 3 uur:

Tijdens deze avonden (vanaf 19.00 uur) gaan we dieper in op de onderwerpen die we in het weekend hebben behandeld. Natuurlijk zijn we allemaal benieuwd naar elkaars persoonlijke belevenissen en ervaringen.

Onze ervaring leert dat de Coursegangers niet alleen van zichzelf of van ons leren, maar vooral van elkaars ervaringen.

Ook in de vervolgavonden gaan we niet alleen praten, we gaan ook aan de slag met geleide meditaties, oefeningen en praktische tips.

Programma van Course Of Your Life

 

De start. 

Een heel weekend, waarin je kennis maakt met verschillende technieken om je onderbewuste in lijn te brengen met wat je wilt. We vertellen aan de hand van voorbeelden uit de praktijk hoe het werkt, waarom het zo werkt en wat de mogelijkheden zijn. Je gaat zelf aan de slag met praktische oefeningen zodat je direct ervaart hoe het is.  

Een greep uit de onderwerpen die aan bod komen is:

  • De werking van ons stress systeem;
  • De invloed van ons onderbewustzijn op onze overtuigingen en emoties;
  • Herkennen van beperkende overtuigingen en hoe je ze verandert;
  • Plezier en energie halen uit de ontwikkelingen in je leven.

We besteden veel tijd aan doen en het delen van de ervaring bij deze eerste stappen. Dat is vooral erg leuk. Ieder heeft daarbij zijn eigen unieke belevenis. We hebben immers allemaal onze eigen “Course”.

Deze dagen duren van 9.30 uur tot ongeveer 17.00 uur. Daar zitten natuurlijk een paar pauzes in voor koffie/thee/water en een gezamenlijke lunch. Samen creëren we een ontspannen sfeer.

Na dit intensieve weekend heb je genoeg stof om te laten bezinken en alvast zelf mee aan de slag te gaan. Zo raak je bedreven in het toepassen van de technieken en ga je werkelijk ervaren wat het met je doet.